Direkt:

Content:

Vis – gebakken vis met kruiden

Boodschappenlijst:

Vis (bijv. forel of brasem)
Citroen
(Verse) kruiden
Zout en peper
Olijfolie
Boter

Bereiding:

De pan met olijfolie invetten. De (schoongemaakte) vis van binnen met peper en zout inwrijven en daarna vullen met de kruiden, 2 schijfjes citroen en 2 stukjes boter. Eventueel kunt u ook nog de huid met viskruiden insmeren.
De vis in de hete pan leggen en aan beide kanten ongeveer 7 minuten bakken.
Smaakt heerlijk bij een aardappelsalade of groene salade.

Bereidingstijd 20 minuten

Array
(
    [title] => Vis
    [subtitle] => gebakken vis met kruiden
    [pics] => Array
        (
            [0] => rezepte_bratfeuer_fisch_1.jpg
            [1] => rezepte_bratfeuer_fisch_2.jpg
            [2] => rezepte_bratfeuer_fisch_3.jpg
        )

    [cols] => Array
        (
            [col1] => Array
                (
                    [headline] => Boodschappenlijst:
                    [text] => 	

Vis (bijv. forel of brasem)
Citroen
(Verse) kruiden
Zout en peper
Olijfolie
Boter

[print-show] => 1 [print-label] => Lijst afdrukken ) [col2] => Array ( [headline] => Bereiding: [text] =>

De pan met olijfolie invetten. De (schoongemaakte) vis van binnen met peper en zout inwrijven en daarna vullen met de kruiden, 2 schijfjes citroen en 2 stukjes boter. Eventueel kunt u ook nog de huid met viskruiden insmeren.
De vis in de hete pan leggen en aan beide kanten ongeveer 7 minuten bakken.
Smaakt heerlijk bij een aardappelsalade of groene salade.

Bereidingstijd 20 minuten

[print-show] => 0 [print-label] => ) ) )

Vlees met groenten – Ingrediënten naar keuze

Bereiding:

U kunt in de pan tegelijkertijd vlees en groente bakken. Door vorm van het Braadvuur heeft de pan verschillende temperatuurzones.
In het midden kunt u het vlees eerst aanbraden, om het vervolgens aan de rand verder te laten garen.
Groente bereidt u het beste met het meegeleverde deksel. Eerst de groente kort aanbraden en dan met het deksel afdekken.
Bij het tegelijkertijd bereiden van groente en vlees/vis kunt u de groente aan de rand warm houden en dan in het midden het vlees of de vis bakken.

Onze tip: zout de groente pas kort voor het serveren, daardoor blijft ze knapperig en behoudt haar smaak.

Bereidingstijd 10 tot 20 minuten

Array
(
    [title] => Vlees met groenten
    [subtitle] => Ingrediënten naar keuze
    [pics] => Array
        (
            [0] => rezepte_bratfeuer_fleisch_1.jpg
            [1] => rezepte_bratfeuer_fleisch_2.jpg
            [2] => rezepte_bratfeuer_fleisch_3.jpg
        )

    [cols] => Array
        (
            [col1] => Array
                (
                    [headline] => Bereiding:
                    [text] => 	

U kunt in de pan tegelijkertijd vlees en groente bakken. Door vorm van het Braadvuur heeft de pan verschillende temperatuurzones.
In het midden kunt u het vlees eerst aanbraden, om het vervolgens aan de rand verder te laten garen.
Groente bereidt u het beste met het meegeleverde deksel. Eerst de groente kort aanbraden en dan met het deksel afdekken.
Bij het tegelijkertijd bereiden van groente en vlees/vis kunt u de groente aan de rand warm houden en dan in het midden het vlees of de vis bakken.

Onze tip: zout de groente pas kort voor het serveren, daardoor blijft ze knapperig en behoudt haar smaak.

Bereidingstijd 10 tot 20 minuten

[print-show] => 0 [print-label] => ) [col2] => Array ( [headline] => [text] => [print-show] => 0 [print-label] => ) ) )

Paella – genieten op zijn Spaans

Boodschappenlijst:

voor 4-6 Portionen:
Rijst (voor 4-6 personen)
200 g grote garnalen
500 g kipfilet
2 uien
1 blikje mais
1 blikje doperwtjes
2 paprika’s
4 tomaten
1 liter kippenbouillon
1 theelepel paprikapoeder
een paar saffraandraden
1 theelepel kurkuma
Zout en peper
2 eetlepels olijfolie

Bereiding:

De pan met olijfolie invetten. De garnalen en de kipfilet apart van elkaar kort aanbraden. De uien en paprika’s klein snijden en in olijfolie ongeveer 5 minuten bakken. De rijst, groente en de kruiden toevoegen en 1-2 minuten meebakken, tot de rijst glazig wordt.
Al roerend langzaam de bouillon toevoegen en ongeveer 15 minuten laten pruttelen. Daarna de kipfilet en de garnalen erdoor roeren en nog eens 5-8 minuten laten garen tot de rijst en het vlees goed gaar zijn.

Bereidingstijd 30 minuten

Array
(
    [title] => Paella
    [subtitle] => genieten op zijn Spaans
    [pics] => Array
        (
            [0] => rezepte_bratfeuer_paella_1.jpg
            [1] => rezepte_bratfeuer_paella_2.jpg
            [2] => rezepte_bratfeuer_paella_3.jpg
            [3] => rezepte_bratfeuer_paella_4.jpg
            [4] => rezepte_bratfeuer_paella_5.jpg
            [5] => rezepte_bratfeuer_paella_6.jpg
        )

    [cols] => Array
        (
            [col1] => Array
                (
                    [headline] => Boodschappenlijst:
                    [text] => 	

voor 4-6 Portionen:
Rijst (voor 4-6 personen)
200 g grote garnalen
500 g kipfilet
2 uien
1 blikje mais
1 blikje doperwtjes
2 paprika’s
4 tomaten
1 liter kippenbouillon
1 theelepel paprikapoeder
een paar saffraandraden
1 theelepel kurkuma
Zout en peper
2 eetlepels olijfolie

[print-show] => 1 [print-label] => Lijst afdrukken ) [col2] => Array ( [headline] => Bereiding: [text] =>

De pan met olijfolie invetten. De garnalen en de kipfilet apart van elkaar kort aanbraden. De uien en paprika’s klein snijden en in olijfolie ongeveer 5 minuten bakken. De rijst, groente en de kruiden toevoegen en 1-2 minuten meebakken, tot de rijst glazig wordt.
Al roerend langzaam de bouillon toevoegen en ongeveer 15 minuten laten pruttelen. Daarna de kipfilet en de garnalen erdoor roeren en nog eens 5-8 minuten laten garen tot de rijst en het vlees goed gaar zijn.

Bereidingstijd 30 minuten

[print-show] => 0 [print-label] => ) ) )

Pancakes – heerlijke Amerikaanse pannenkoekjes

Boodschappenlijst:

voor 2-4 personen:
3 grote eieren
120 g bloem
1 theelepel bakpoeder
140 ml melk
snufje zout
200 g bessen (bijv. blauwe bessen, frambozen of bramen)

Bereiding:

Eerst de eieren splitsen. Van de bloem, het bakpoeder, de melk en het eigeel een dik, glad beslag maken.
Het eiwit met een snufje zout opkloppen en onder het beslag scheppen.
De ingevette pan op het Braadvuur zetten en kleine porties beslag er in scheppen. Een paar minuten bakken totdat de onderkant goudbruin is.
Dan de bessen op de nog zachte bovenkant doen en de pannenkoek omdraaien. Bakken totdat ook deze kant goudbruin is.
Nog lekkerder met ahornsiroop, crème fraîche of slagroom.

Bereidingstijd 20 minuten

Array
(
    [title] => Pancakes
    [subtitle] => heerlijke Amerikaanse pannenkoekjes
    [pics] => Array
        (
            [0] => rezepte_bratfeuer_pancakes_1.jpg
            [1] => rezepte_bratfeuer_pancakes_2.jpg
            [2] => rezepte_bratfeuer_pancakes_3.jpg
            [3] => rezepte_bratfeuer_pancakes_4.jpg
            [4] => rezepte_bratfeuer_pancakes_5.jpg
            [5] => rezepte_bratfeuer_pancakes_6.jpg
        )

    [cols] => Array
        (
            [col1] => Array
                (
                    [headline] => Boodschappenlijst:
                    [text] => 	

voor 2-4 personen:
3 grote eieren
120 g bloem
1 theelepel bakpoeder
140 ml melk
snufje zout
200 g bessen (bijv. blauwe bessen, frambozen of bramen)

[print-show] => 1 [print-label] => Lijst afdrukken ) [col2] => Array ( [headline] => Bereiding: [text] =>

Eerst de eieren splitsen. Van de bloem, het bakpoeder, de melk en het eigeel een dik, glad beslag maken.
Het eiwit met een snufje zout opkloppen en onder het beslag scheppen.
De ingevette pan op het Braadvuur zetten en kleine porties beslag er in scheppen. Een paar minuten bakken totdat de onderkant goudbruin is.
Dan de bessen op de nog zachte bovenkant doen en de pannenkoek omdraaien. Bakken totdat ook deze kant goudbruin is.
Nog lekkerder met ahornsiroop, crème fraîche of slagroom.

Bereidingstijd 20 minuten

[print-show] => 0 [print-label] => ) ) )

denk-logo-footer

© 2019 DENK

Keramische Werkstätten e.K.

* ALLE PRIJZEN INCL. BTW, EXCL. VERZENDKOSTEN